Tasokkaat talojen pohjatyöt Turun seudulla

Koneurakointi Lehto Oy toteuttaa rakennusten ja talojen pohjatyöt Turun seudulla pitkällä kokemuksella. Teemme pohjatyöt kattavasti yrityksille, kunnille ja yksityisasiakkaille. 

Vankan kokemuksemme, ammattitaitoisen henkilökuntamme ja monipuolisen koneistomme ansiosta toteutamme laadukkaat pohjatyöt suurillekin rakennuksille. Hoidamme kokonaisurakkana esimerkiksi hallien pohjatyöt. Lisäksi teemme tarkasti ja turvallisesti omakotitalojen ja muiden rakennusten perustukset.

Etsit sitten pohjatöiden tekijää omakotitaloprojektiin tai laajempaan rakennushankkeeseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous pohjatöistä

Pohjatyöt korkeilla standardeilla

Hallitsemme pohjatöiden teon kaikenlaisissa kohteissa Turun seudulla. Huolellisesti ja turvallisesti tehdyt pohjatyöt muodostavat pohjan onnistuneelle rakennusprojektille. Me toteutamme pohjarakentamisen sujuvasti maa-aineksesta riippumatta. Kun jätät pohjatyöt ammattitaitoiselle maanrakennusyrityksellemme, työt hoituvat napakasti aikataulussa.

Hoidamme pohjatöiden yhteydessä kuntoon tarvittaessa myös salaojituksen. Saat kauttamme lisäksi esimerkiksi piha-alueiden maanrakennus- ja kaivinkonetyöt sekä erilaiset maa-ainekset. Tarjoamme maanrakennusta avaimet käteen -periaatteella!

Lue lisää maa-ainesten siirroista