Ota yhteyttä

Luotettavaa ja ammattitaitoista maanrakennusta Varsinais-Suomessa

Koneurakointi Lehto Oy tekee maanrakennusta Turussa ja lähialueilla vankalla ammattitaidolla. Yrityksemme palvelee kattavasti sekä yrityksiä, julkista sektoria että yksityisiä asiakkaita. Maanrakennuspalvelumme kattavat laadukkaan koneurakoinnin sekä kuljetuspalvelut.

Jos etsit maanrakennuksen kokenutta osaajaa, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme ja pyydä tarjous. Takaamme kustannustehokkaan ja joustavan palvelun. Pyrimme hoitamaan maanrakennuksen aina asiakkaan aikataulujen mukaan. Kysy lisää – olemme palveluksessasi!

Pyydä tarjous maanrakennuksesta

Suuret ja pienet koneurakat ammattitaidolla

Yrityksemme kymmenhenkinen tiimi toteuttaa sujuvasti kaikenkokoiset maanrakennustyöt laajoista urakoista pienempiin työnantoihin. Palvelemme mielellämme muun muassa Turun seudun kuntia ja kaupunkeja erilaisissa koneurakointitarpeissa. Kaivamme perustukset ja pohjat esimerkiksi teille ja ojille. Hoidamme maansiirron, ja saat kauttamme kätevästi myös maa-ainekset hiekasta sepeliin.

Yksityisille asiakkaille toteutamme mielellämme muun muassa pihojen ja pihateiden maanrakennustyöt sekä talojen pohjatyöt. Jos haluat taataa sujuvan maanrakennuksen, ota meihin yhteyttä. Toteutamme työt luotettavasti toiveidesi mukaan!

Tutustu tarkemmin pohjatöihin